BRUIDSFOTOGRAFIE ALS DUO

Wij zijn Ja’eli en Louise en samen hebben wij The Real Love Story opgericht. Onze stijl is puur, ongedwongen en echt. Wij geloven dat een foto een verhaal vertelt en je meeneemt terug in de tijd naar een mooie herinnering of een fijn moment.  En dat moment leggen wij maar wat graag vast. Onder het motto, twee zien meer dan één hebben wij besloten onze krachten te bundelen en The Real Love Story op te richten. Ga jij binnenkort trouwen? En ben je nog op zoek naar een dynamisch duo dat jouw bijzondere dag op een prachtige manier vastlegt? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
 

JA’ELI OVER LOUISE

 

Enthousiast, spontaan, gedreven en creatief zijn slechts een paar woorden die Louise omschrijven als fotograaf. Ze weet als geen ander in één foto het complete verhaal te vertellen. Iets wat ik enorm in haar bewonder.

Daarnaast is Louise als persoon een ontzettend warm en betrokken mens. De eerste keer dat ik haar ontmoette hadden we dan ook gelijk een klik. Super fijn om naast onze passie voor fotografie ook op persoonlijk vlak vaak aan een half woord al genoeg te hebben.

Dit maakt dat onze samenwerking zo ontzettend fijn en vanzelfsprekend is. Dat maakt dat iedere bruiloft een feestje is om samen te mogen fotograferen..

 

LOUISE OVER JA’ELI

 

Lang geleden kreeg ik een keer een mailtje van Ja’eli of ik niet eens zin had om een bakkie te doen samen… Beide fotograaf in dezelfde branche en vlakbij elkaar wonend. Soms kun je elkaar dan zien als concurrent, maar veel liever nog kun je daar voordeel uit halen…

En dat is meteen ook een van de eigenschappen van Ja’eli die ik zo sterk vind van haar. Altijd het positieve inzien van iets en de enorme hoeveelheid energie en enthousiasme die ze uitstraalt.

Altijd in voor een gezellig bakkie, theetje of biertje, lekker ouwehoeren maakt dat ik mij altijd fijn voel bij haar. Tel daarbij op dat ze gewoon ontzettend goed is in wat ze doet, maakt dat ik haar onvoorwaardelijk kan vertrouwen wanneer wij samen aan het werk zijn.

HOE HET BEGON

 

Wij zijn samen The Real Love Story begonnen vanuit een passie voor documentaire bruidsfotografie. Het begon allemaal toen wij samen met een collega een week naar Kroatië zijn geweest voor een internationale conferentie voor en door bruidsfotografen.

Er was een goede klik en we hadden al snel besloten dat we in contact zouden blijven. Van het een kwam het ander en we gingen een keer met elkaar mee naar een bruiloft als second shooter. We zouden veel van elkaar kunnen leren en vooral lekker veel lol hebben.

Zo gezegd zo gedaan en al snel bleek dat twee gelijkgestemde fotografen op een bruiloft een groot feest is. Dat we passie hebben voor ons vak moge dan ook wel duidelijk zijn!