INFORMATIE

Gaan jullie binnenkort trouwen? En ben je op zoek naar een trouwfotograaf die geen moment mist? Samen zien we meer dan alleen. Als duo maken wij jullie bijzondere dag van heel dichtbij mee, vaak van begin tot eind. De beelden die wij maken, kunnen wij alleen maken wanneer het goed voelt. Daarom vinden wij het ontzettend belangrijk dat het goed zit qua klik en het wederzijds vertrouwen.

 

Werkwijze bruidsfotografie

Wij plannen geen bruiloften in zonder dat we jullie hebben leren kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Naast het elkaar over en weer wat beter leren kennen (en vooral veel gezelligheid), vinden wij het uiteraard ook fijn als jullie ons alvast wat meer vertellen over jullie trouwdag.

En dan is jullie trouwdag eindelijk aangebroken! Het liefst komen wij de hele dag om jullie complete verhaal van A tot Z te kunnen vertellen, maar we zijn al te boeken vanaf 6 aaneengesloten uren.

Na jullie bruiloft gaan wij aan de slag met alle trouwfoto’s. We maken een ruime selectie van de mooiste, grappigste, meest emotionele en unieke beelden van jullie dag en gaan deze uitgebreid en zorgvuldig voor jullie bewerken. Jullie ontvangen deze selectie binnen zes weken na jullie bruiloft.

Tarieven

Het tarief voor het vastleggen van jullie bruiloft start bij €2495,-. Hierbij zit het volgende inbegrepen:

• Kennismakingsgesprek (het liefst face-to-face, maar via Skype kan natuurlijk ook)

• 6 uur fotografie door twee top fotografen

• Eerste preview uiterlijk twee dagen na jullie bruiloft

• Ruime selectie van de mooiste foto’s zorgvuldig nabewerkt

• Persoonlijke online gallery met al jullie foto’s

• Een slideshow met alle hoogtepunten van jullie dag

• Jullie foto’s op hoge resolutie op USB

Om voor altijd na te kunnen genieten van jullie mooiste beelden maken wij graag een fine-art album voor jullie van absolute topkwaliteit. De prijzen hiervoor starten bij €500,-. We vertellen jullie hier graag meer over tijdens het kennismakingsgesprek.